Voorverkoop informatie

Hi,

Fijn dat je de moeite hebt genomen om naar deze pagina door te klikken! Op deze pagina vertellen we je meer over de voorverkoop waarover je in de nieuwsbrief hebt kunnen lezen. Mocht je vragen hebben die we hieronder niet beantwoorden, stuur ons dan alsjeblieft een bericht.

Waarom deze voorverkoop?

We maken altijd een beperkte oplage. Als jij broeken in de voorverkoop aanschaft, weet je zeker dat je de broek van je keuze niet misloopt. Bovendien help je ons met je bestelling om in te schatten naar welke broeken in welke maten er vraag gaat zijn, waardoor wij zo slim mogelijk kunnen laten produceren. Tenslotte help je ons met de financiering van onze collectie. Inkoop van de stoffen, het laten printen van stof en het laten produceren van de broeken betalen wij allemaal vooraf, wat een flinke investering vraagt. Door een voorverkoop te organiseren, ontvangen wij al een deel van de inkomsten tijdens de productie.

Wat heb ik eraan om in de voorverkoop aan te schaffen?

Doordat je in de voorverkoop je broek aanschaft, moet je langer wachten dan normaal, dus daarom geven we je 10% korting op je aanschaf. Je hoeft hier niets voor te doen, de korting wordt automatisch berekend. Let op: de korting is geldig tot en met 15 juni en is niet te combineren met andere codes. Heb je dus nog een cadeaubon met een code die je wilt inwisselen, stuur ons dan alsjeblieft een bericht, dan kunnen wij deze verrekenen.

  

Hoe lang moet ik wachten op mijn aangeschafte broek?

Je nieuwe broek leveren we uiterlijk 30 juni. We doen ons uiterste best om eerder te leveren, maar het is momenteel erg druk bij het atelier, dus vandaar dat we 30 juni aanhouden.

Als ik de broek vind tegenvallen, kan ik dan wel ruilen of retourneren?

Natuurlijk kan dat! Als je de broek hebt ontvangen, kun je op je gemak kijken of deze naar wens is. Mocht dit niet het geval zijn (en mocht je de broek niet hebben gedragen tijdens het sporten), dan kun je de broek uiteraard ruilen of retourneren. De ruil- en retourperiode gaat pas in na ontvangst van je broek.

Tot wanneer is de introductiekorting geldig?

De korting is geldig tot en met 15 juni en is niet te combineren met andere codes. Heb je dus nog een cadeaubon met een code die je wilt inwisselen, stuur ons dan alsjeblieft een bericht, dan kunnen wij deze verrekenen.

Komen er nog meer producten met deze print?

Nou..... we hebben wel een beperkt aantal meters t-shirt stof laten voorzien van deze print. We kunnen dus een beperkte oplage effen kleurige shirts of hemdjes met zijbanen van deze print laten maken. Of we dat gaan doen, hangt ook af van de verkoop van de broeken, om de simpele reden dat iedere nieuwe productieronde geld kost.

We hopen je hiermee van informatie te hebben voorzien. Als je aanvullende vragen hebt, dan horen we dat uiteraard graag! Stuur ons dan alsjeblieft een bericht via instagram of via dit formulier.

Veel liefs,

Mara & Wendy