Ruilen en retourneren

We vinden het belangrijk dat je blij bent met de producten, dus is ruilen of retourneren geen probleem. Het kan immers altijd gebeuren dat een product toch niet is wat je ervan had verwacht. Natuurlijk is pakjes heen en weer sturen niet echt duurzaam, dus mocht je vragen hebben over de maat, pasvorm, of het gebruik, kun je deze altijd vooraf aan ons stellen. Zo vergroten we samen de kans op een goede keuze en een bij jou passend product!

Mocht het artikel toch tegenvallen, dan kun je het omruilen of retourneren. Als je je hele bestelling retour stuurt, of een artikel omruilt, is dat (eenmalig) kosteloos. Houd je een of meer artikelen uit je bestelling en stuur je de andere artikelen retour, dan betaal je verzendkosten. Hoe het werkt?

  1. Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst van je product(en) via mail, DM of app weten dat je iets wilt retourneren, of ruilen. Wij maken dan een retournummer en verzendlabel voor je aan, dat we je per mail toesturen.
  2. Wij willen heel graag weten waarom je iets retour stuurt, omdat we daarvan kunnen leren.We stellen het dan ook enorm op prijs als je ons wilt laten weten waarom je het product retour stuurt. Dank je wel alvast 😊
  3. Verpak de product(en) die je retourneert goed, bij voorkeur in de verzenddoos waarin je het product hebt ontvangen. Voor de zekerheid melden we het nog even: kleding die je al gedragen hebt tijdens het sporten/bewegen (dus niet gewoon gepast, maar echt gebruikt), kun je niet meer retour sturen. Artikelen die beschadigd zijn, of waarop vlekken te zien zijn, nemen we niet retour, tenzij we hierover andere afspraken met je hebben gemaakt.
  4. Plak het verzendlabel op het pakket en geef het binnen 5 dagen na ontvangst van het retourlabel dat we je hebben gestuurd, af bij de vervoerder.
  5. Zodra het pakket gescand is door de vervoerder, ontvang je een verzendcode per mail. Wij ontvangen ook een bericht. Zo kunnen we beiden volgen waar het pakket is.
  6. Als het pakket bij ons is afgeleverd, ontvang je daarvan bericht. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van het te ruilen artikel, sturen wij je het nieuwe artikel kosteloos toe. Wil je niet ruilen maar retourneren? Binnen 7 werkdagen nadat we het artikel retour ontvangen hebben, storten wij het verschuldigde bedrag op je rekening terug.
  7. Als je een bestelling meer dan een keer wilt omruilen, zijn de verzendkosten voor je eigen rekening.