Feestdagen info

De feestdagen komen eraan! Op deze pagina lees je meer over hoe wij daarmee omgaan en onze tips voor jouw bestellingen.

Bezorging rond de feestdagen

We versturen jouw bestelling meestal dezelfde dag dat je deze plaatst, maar in ieder geval uiterlijk de dag erna. Vrijwel al onze bestellingen versturen we via PostNL. Dit bedrijf heeft al aangegeven dat er dit jaar topdrukte wordt verwacht. Wacht dus alsjeblieft niet te lang met je bestelling als je bijvoorbeeld iets voor de Sint of Kerstmis wilt ontvangen. We proberen zoveel mogelijk via brievenbuspost te versturen, bijvoorbeeld losse shirts of broeken. Bestel je echter meer dan 2 producten, of bestel je in grotere maten, dan is de kans heel groot dat we je bestelling via pakketpost versturen. Hoe je bestelling wordt verzonden, zie je altijd terug in de verzendbevestiging.

Hieronder vind je onze tips voor besteltermijnen rondom de feestdagen. Let op, dit zijn tips. Hoe graag we ook zouden willen, we kunnen geen garanties voor bezorging op een bepaalde dag geven, omdat wij afhankelijk zijn van de snelheid van de pakketbezorgers, in ons geval meestal PostNL. Hier kun je lezen wat de verwachtingen van de bezorgtijden zijn van PostNL. Heb je iets echt nodig op een bepaalde dag en wil je meer zekerheid hebben, neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

TIP: In de PostNL-app kun je notificaties ontvangen bij elke update over je pakketje met Track and Trace code. Ook kun je Mijn Post in de app activeren, waarmee je in de ochtend al ziet welke post je vandaag in je brievenbus ontvangt. 

TIP 2: Bestellingen in Kolhorn en Schagen bestellen we persoonlijk; bij je bestelling worden dan geen verzendkosten berekend. Mocht je nu haast hebben en niet in Kolhorn of Schagen wonen, maar wel vlakbij, zet dat dan in het opmerkingenveld en vul je telefoonnummer bij de bestelling in. Dan proberen we je bestelling persoonlijk langs te brengen om bezorgtijd te besparen!

Black Friday 

Voor de duidelijkheid: wij doen niet mee aan Black Friday. Wij staan voor duurzaamheid en we zien Black Friday (en Cyber Monday) als dagen die helemaal draaien om kopen, kopen, kopen, los van of je iets echt nodig hebt, of niet. Zie ook de blog die we hier eerder aan wijdden.

Sinterklaas - 13 november tot en met 5 december 

Sinterklaas komt dit jaar op 13 november in Nederland aan. Vier jij het feest op zaterdag 5 december en wil je voor die tijd je cadeaus in huis hebben? Dan is ons advies om voor 1 december je bestelling te plaatsen.

Kerst - 25 & 26 december
Natuurlijk kun je altijd last-minute een digitale cadeaubon bestellen. Voor al je fysieke cadeaus adviseren we je om uiterlijk vrijdag 18 december je bestelling te plaatsen.

Nieuwjaar – 1 januari
Ga je het nieuwe jaar goed beginnen met een sportactiviteit en wil je je nieuwe outfit aantrekken? Good for you! Ook rond de jaarwisseling is het traditioneel nog steeds druk bij PostNL. Als je je outfit op tijd wilt ontvangen, adviseren we je om deze  uiterlijk zondag 27 december te bestellen.

Verpakking

Natuurlijk verpakken we iedere bestelling mooi. Tijdens de feestdagenperiode helpen we je graag tijd te besparen door je bestelling in Sint-/Kerst- of feestelijk papier in te pakken. Dat doen we graag voor je en helemaal kosteloos! Het enige dat jij hoeft te doen, is ons in het opmerkingenveld bij je bestelling te laten weten dat je graag een feestdagenverpakking ontvangt. 

Overigens: je kunt bij ons ook altijd kiezen voor bezorging op een ander adres. Wil je dus iemand anders op haar thuisadres verrassen met een cadeau, dan voegen we graag een handgeschreven kaart toe. Ook daarvoor geldt: laat ons weten dat je dit graag wilt en wij regelen het voor je!