Simone - betekenis

Simone

Een van de vrouwen die sport via Ikbeginvandaag en die ons meeneemt in haar belevenissen, is Simone. We vroegen haar ons meer te vertellen over wat sport en bewegen voor haar betekent. Hieronder vertelt ze het je zelf.

  • Simones eerdere blog vind je hier.
  • De blogs van Maryvonne en Chantal vind je hier.
  • Foto: aangeleverd
  • Broek: Lucky

Bewegen betekent voor mij meer dan alleen fysiek fit zijn want laten we eerlijk zijn, daar ben ik echt nog lang niet! Ik begon met hardlopen tijdens mijn burn out. Sporten maken stofjes los die je blij maken en in mijn geval hield dat ook in dat ik minder paniekaanvallen had en mijn hoofd minder vol. Als ik loop ben ik alleen met mijzelf, mijn gedachten en maakt het niet uit waar ik ben, met wie en wat zij wel niet van mij vinden of denken.

Bij @veusteveul won ik een hele tijd terug een hardloop cursus bij @ik_begin_vandaag en zo kwam ik ook nu weer bij haar terecht. De online begeleiding is zo fijn! Nu ben ik nog steeds heerlijk alleen met mijn gedachten maar wordt ik ook goed begeleid. Minstens zo belangrijk!

Trouwens, mega fijne broeken bij @spiffy_active. De taille is lekker hoog en zit goed op de plek. Dat werkt ook goed mee. Met alle eerlijkheid is deze broek een van de weinige broeken die ik fijn vind zitten tijdens het hardlopen. Volg je mij ook mee ? @gewoon_simone_ 


Older Post Newer Post