No sale: waarom wij niet aan de uitverkoop meedoen

Wij doen niet mee aan de uitverkoop. We snappen dat je dat misschien niet leuk vindt, daarom vertellen we je graag de beweegredenen achter deze keuze.

Wij denken niet in modeseizoenen en we hopen dat jij dat ook niet doet

We werken niet met collecties per seizoen, zoals veel modemerken doen. Sporten en bewegen doe je het hele jaar door en wij denken en hopen dat onze klanten niet de behoefte hebben om ieder seizoen een compleet nieuwe sportgarderobe aan te schaffen. Natuurlijk komen er wel regelmatig nieuwe producten, kleuren en prints bij in de webshop. Doordat wij echter niet met vaste collecties per seizoen werken, is iets niet ‘uit de mode’. Ook houden we hierdoor geen producten over die we moeten afvoeren of die in het ‘afvalcircuit’ terecht komen.

We betalen graag eerlijke prijzen en hebben lage marges

Daarbij komt dat we het ons simpelweg niet kunnen permitteren om enorm hoge kortingen te geven. Wij hebben eigen patronen en prints laten maken, we werken met duurzaam geproduceerde materialen, laten stoffen bedrukken in Nederland en ook de productie van de kleding vindt in Nederland plaats. We vinden het belangrijk om de mensen met wie we samenwerken, te kennen. Ook hechten we er waarde aan dat ze goed begrijpen hoe ons maatsysteem in elkaar zit en welke vrouwen onze kleding dragen. En we vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te betalen. Dit zijn bewuste keuzes die we hebben gemaakt en daar zijn we blij mee. De andere kant van de medaille is dat dit betekent dat onze kosten nu eenmaal een stuk hoger zijn dan wanneer we de productie in lage-lonen landen zouden laten plaatsvinden. Omdat we geen te hoge prijzen willen vragen, nemen we genoegen met hele beperkte marges. 

Toch af en toe korting of een cadeautje

We doen dus niet mee aan de uitverkoop en we hopen dat je begrip hebt voor onze beweegredenen. Natuurlijk snappen we ook wel dat het leuk is om af en toe een goede deal te krijgen. Om die reden hebben we af en toe een kortings- of cadeau actie voor onze VIPs die onze nieuwsbrieven ontvangen. Wil je niets missen, abonneer je dan hier. We beloven je niet te spammen!

Liefs,

Mara & Wendy


Older Post Newer Post