Nieuwe broeken met nieuwe print komen eraan!

black drukker filmpje lucky lucky 2 multicolor multicolour print shorty zwart

Onze nieuwsbrieflezers en volgers op Instagram en Facebook hebben al wat sneak peeks gehad, maar bij deze voor iedereen: onze nieuwe broeken met een nieuwe print komen eraan!

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, want hoewel het ontwerp er zo was (lees hier meer over de print), duurde de stof iets langer... Onze stof wordt jammer genoeg niet in Nederland gemaakt en door allerlei problemen op logistiek vlak, was de levering een week of 3 vertraagd. Dat betekende dat we de planning van het bedrukken (of eigenlijk begrinten) van de stof ook weer opnieuw moesten inplannen en vervolgens de productie. En je raadt het al: dat werd een heel gepuzzel, want gelukkig voor hen hebben de drukker en het atelier het druk!

We hebben de stof naar de drukker in Zuid-Limburg gebracht, zodat de stof bedrukt kon worden zodra daarvoor een gaatje in de planning was. Afgelopen week was het zover en Wendy kon zelfs nog de laatste paar meters van het printen filmen, zoals je ziet als je op onderstaand beeld klikt.

Vervolgens heeft ze de stof van de drukker in Zuid-Limburg naar de snijder in Brabant gebracht. Inmiddels ligt de stof bij het atelier, waar er in de komende weken de volgende broeken van worden gemaakt:

  

De lange broek Lucky 2 die beschikbaar komt in de maten 36 tot en met 48 en de korte broek Shorty in multicolour die beschikbaar komt in de maten 36 tot en met 44 (als er belangstelling is voor grotere maten, horen we dat graag!).

Ook in het atelier is het druk, dus de broeken worden in etappes geleverd. De broeken die in de voorverkoop zijn gekocht, komen beschikbaar in de eerste week van juli. De overige broeken worden medio juli geleverd.

Mocht je nu meer van de effen zwarte broeken zijn, dan hebben we ook goed nieuws: de voorraden lange en korte broeken in het zwart worden medio juli ook aangevuld! We hebben nog meer plannen, maar daarover later meer. Eerst maar eens kijken wat jullie van deze broeken en print vinden 😊.

Veel liefs,

Mara & Wendy

 


Older Post Newer Post