Maryvonne - stapje terug

Een van de vrouwen die sport via Ikbeginvandaag en die ons meeneemt in haar belevenissen, is Maryvonne. We vroegen haar ons meer te vertellen over wat sport en bewegen voor haar betekent. Hieronder vertelt ze het je zelf.

Maryvonne’s vorige blog vind je hier.

De blogs van Chantal en Simone vind je via deze pagina.

Foto: Aangeleverd

Broek: Lucky

“Na een fikse verkoudheid moest ik een stapje terug doen in het sporten. Door de jaren heen heb ik wel geleerd goed naar mijn lijf te luisteren en er naar te handelen. Door de verkoudheid en alle onrust thuis heb ik in het hardlopen een stapje terug gedaan. Ik deed mee met het 0-3 km opbouwschema van LaCoach. Vorige week was de test van 3 km. Ik ben deze week weer begonnen met twee weken terug in het schema. Iets wat relatief makkijk lukt motiveert mij momenteel beter dan iets wat met ‘hangen en wurgen’ wordt bereikt. Mezelf echt uitdagen komt wel weer als het lopen wat meer vanzelf gaat!

De broek die ik mocht testen van Spiffy bevalt héél goed. Ik ben vrij lang en slank en het is soms een uitdaging om een broek te vinden die lang genoeg is en niet afzakt. Deze broek komt netjes tot mijn enkels. Wel moest ik wennen aan de brede band. Normaal snoer ik zo’n touwtje enorm strak aan om te voorkomen dat een broek afzakt. Met de brede en hoge band hoeft dat niet meer.

Er zit een klein zakje in de broek waar een sleutel in past. Ik zou het prettig vinden als er een wat grotere zak op zou zitten waar een mobiel in past.”


Older Post Newer Post