Mara is weer begonnen!

Mara

Zie hier het filmpje.
Alle begin is moeilijk, zeker als het gaat om (weer) te beginnen met sporten.
Afgelopen week was het voor mij (Mara) zover. Na ruim een jaar niet gesport te hebben in verband met ziekte en een zwangerschap met bijbehorende bevalling, ben ik weer begonnen! De kop is eraf!
Ik beschouw mezelf als gemiddelde sporter. Het is niet dat ik het doe omdat ik het zo leuk vind dat ik niet zonder kan, maar omdat ik weet dat het goed voor me is. Voorheen deed ik wekelijks aan yoga en fitness. Dat het toch wel wat voor me deed merk ik nu ik minder soepel ben en behoorlijk aan kracht heb ingeleverd. Tijd om weer wat te doen dus. Ik ben nu begonnen met fitness. De laatste keer dat ik sportte deed ik dat in een saaie zwarte outfit zoals zoveel dames wel herkennen denk ik. Inspiratieloos maar vooral functioneel.
Deze week heb ik het anders aangepakt, namelijk in een outfit van onze eigen collectie! In het shirt Flow en de legging Lucky in de kleur rasberry waar ik helemaal blij van word, ben ik richting sportschool gegaan. Ik kan oprecht zeggen dat de leuke outfit echt wat positiefs bijdraagt aan de sportbeleving.
Ik ben begonnen met wat opwarm- en rek- en strekoefeningen en heb vervolgens mijn best gedaan op de loopband. Niet gelijk overdrijven natuurlijk ;-).
En ik moet zeggen, dat viel me niet tegen!
Om jullie mee te nemen in het, waarschijnlijk herkenbare, proces van het weer beginnen, heb ik voor het eerst gevlogd! Ja ja, ook daar ben je nooit te oud voor.
Dus check ons YouTube kanaal voor mijn before en after filmpje. Voor mij een goeie stok achter de deur om vooral door te gaan! Dus vind je het leuk, wil je wat kwijt aan Wendy en mij, laat het ons vooral weten!
Voor degene die ook overweegt om (weer) te beginnen: GEWOON DOEN EN JE KUNT HET!
En bedenk, in een leuke Spiffy outfit wordt als leuker!

 


Older Post Newer Post