Lekker buiten blijven bewegen

In vakantietijd wil je als sporter natuurlijk lekker blijven bewegen. Tegelijkertijd wil je vaak tijd door brengen met je gezin, partner of vrienden. En niet per se een gevoel van 'moeten' hebben, ook niet in je sportroutine. We hebben hier natuurlijk al een paar ideeën op een rijtje gezet om tijdens je vakantie samen te blijven bewegen. En we hebben nog een paar suggesties:

  • Verruil je plek in de yogaschool voor een buitenplek waar je in alle rust aan yoga kunt doen. Dat mooie plekje aan het meer bij de camping, het strand of gewoon een fris gazon: het kan heerlijk zijn om in de buitenlucht je yogaroutine te doen. Doe je dat liever met anderen en organiseert jouw yogaschool geen buitenlessen? Kijk dan eens op de site Buiten Yoga, daar zie je een heel overzicht van buitenlessen door heel Nederland.
  • Heb je al eens op een supboard gestaan? Suppen is een sup(p)erleuke manier om vanaf het water in alle rust de omgeving te verkennen. Het vraagt wat evenwichtsgevoel en het kan een flinke workout voor je schouders zijn, maar je kunt het makkelijk samen doen. Een overzicht van leuke supplekken en waar je aan moet denken, vind je bijvoorbeeld hier. Echte evenwichtskunstenaars hebben overigens Sup-yoga (inderdaad ja, yoga op een sup-plank....) al lang en breed ontdekt!
  • Actief buiten bezig zijn en tegelijkertijd lekker spelen? Ga vliegeren! Natuurlijk kun je gaan powerkiten voor het extremere werk, maar met een kleinere vlieger kun je ook al veel plezier beleven en ongemerkt veel bewegen. Op deze site vind je meer informatie over veilig vliegeren. En mocht je nou naar het strand gaan en iets meer willen besteden aan een activiteit, misschien vind je dan ook blokarten leuk om te doen. Wij hebben het wel eens gedaan en we vonden het supertof!

Older Post Newer Post