Jouw capsule garderobe voor binnen- en buitensporten

aqua basic black capsule flow garderobe glow happy joy lucky lucky 2 multicolor navy raspberry shorty sunny zwart

Pas geleden wees iemand ons erop dat onze collectie eigenlijk een perfecte capsule garderobe voor sporters is. Als je nou denkt: een wat? Wij moesten ook even schakelen, maar we snappen de gedachtengang wel. Want volgens Wikipedia is een capsule garderobe (we vertalen even naar het Nederlands):

"...een collectie van een paar essentiële kledingstukken die niet modegevoelig zijn, zoals rokken, broeken en jassen, die aangevuld kunnen worden met seizoensgebonden kledingstukken."

Lekker Groen voegt daar naar ons idee terecht aan toe dat het belangrijk is dat kledingstukken met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Als je er zo naar kijkt, past dat eigenlijk prima bij onze collectie. We werken met een paar basiskleuren -aqua, raspberry, navy, zwart- die je makkelijk met elkaar en met onze multicolor print kunt combineren. Onze producten zijn geschikt voor binnen- en buitensporten. We kiezen bewust niet voor modegevoelige ontwerpen en we kiezen voor stoffen die lang meegaan en die zo duurzaam mogelijk zijn gemaakt (meer daarover lees je hier). Op deze manier doe je zo lang mogelijk met deze basisstukken, wat weer beter is voor het milieu.

Dus bij deze introduceren we onze capsule garderobe voor sporters! 

Lange legging Lucky

 

We beginnen met onze lange legging Lucky: valt lekker lang, heeft een hoge taille met elastieken band die niet afzakt of ronddraait, is squatproof (schijnt niet door) en heeft een sleutelzakje. De versie met multicolor baan heeft ook een zak voor je mobiele telefoon in de tailleband. Mocht je je afvragen waarom deze zak niet op het been zit: wij hebben het getest, maar wij vinden het zelf niets, hardlopen met een telefoon op je been. Oh en de zijbaan draait een beetje naar achteren om je optisch meer snelheid mee te geven. Verkrijgbaar in uni zwart, uni navy, navy met waves zijbaan, zwart met raspberry waves zijbaan, zwart met aqua waves zijbaan, zwart met navy waves zijbaan en zwart met multicolor zijbaan.

 Driekwart legging Happy

 

Driekwart legging Happy valt tot op de kuit, heeft een hoge taille met elastieken band die niet afzakt of ronddraait, is squatproof en heeft een sleutelzakje aan de voorkant. Verkrijgbaar in uni zwart, uni navy, aqua waves, raspberry waves en navy/black waves.

Korte broek shorty

 

Korte broek die misschien wat vreemd oogt als je hem zo ziet, maar die precies goed zit als je hem aantrekt (als je van een hoge taille houdt!). Valt ruim boven de knie, maar is voor de meeste vrouwen toch lang genoeg om te voorkomen dat je blote benen langs elkaar heen schuren. Ook Shorty is voorzien van een hoge taille met elastieken band die niet afzakt of ronddraait, is squatproof en heeft zelfs twee zakken. Een zak aan de voorkant voor je sleutel of pas en een zak in de achterband voor je mobiel. Nog verkrijgbaar in uni zwart en in multicolor.

Shirt Glow

 

Dit shirt heeft driekwart mouwen die over de elleboog vallen, het valt van achteren iets langer dan van voren en heeft splitjes aan de zijkanten. En het valt natuurlijk lang genoeg om geen blote buik te hebben als je je armen in de lucht steekt (dat geldt voor al onze shirts en hemdjes). De v-hals valt ook flatteus als je wat grotere borsten hebt en is precies diep genoeg om mooi te staan en lekker te zitten zonder inkijk te bieden als je voorover bukt. We hebben hem met een zwarte, navy of -nog een paar stuks- offwhite zijbaan.

Shirt Joy

 

De basis van dit shirt is gelijk aan die van shirt Glow, maar shirt Joy heeft korte mouwen en een zakje op de achterkant. Ook hier valt de achterkant iets langer dan de voorkant, heb je splitjes aan de zijkant, weer die flatteuze v-hals en dus een zakje met rits aan de achterkant. Voor als je ruimte nodig hebt voor een bankpas, sleutel of iets dergelijks. We hebben hem in raspberry met zwarte zijbaan of in aqua met zwarte zijbaan.

Shirt Flow

 

Flow valt iets ruimer om je middel en heeft aan de onderkant een smallere band, waardoor dit model wat bloesend valt. Ideaal als je een wat rechtere taille of een klein buikje hebt, of als je als yogi regelmatig een hoofdstand maakt. Weer die mooie v-hals en die goede mouwlengte en een prachtige print die onze ontwerpster speciaal voor ons heeft gemaakt. Dit shirt is er in raspberry, aqua en navy.

Shirt Basic

 

Shirt Basic heeft een wat smallere maatvoering dan onze andere shirts, zodat je deze makkelijk onder een vest of jasje kunt dragen. Gemaakt van mesh (gaatjesstof) in een zware kwaliteit, die niet doorschijnt. Voorzien van een flatteuze v-hals die ook mooi staat als je wat grotere borsten hebt en die niet zo diep is dat je inkijk hebt als je voorover bukt. Verkrijgbaar in maat 36 tot en met 52 in de kleuren raspberry, aqua, zwart en navy.

Hemd Sunny

 

De pasvorm en lengte van hemd Sunny lijken op die van shirt Basic. Je kunt het hemd dus prima als basislaag onder een ander shirt of vest dragen. Ook hier weer die goede v-hals. Verder armsgaten die ruim genoeg zijn om niet te knellen en die tegelijkertijd geen inkijk bieden, vinden we heel belangrijk. Een punt van mesh (gaatjesstof die niet doorschijnt) in de bovenkant van de rug en zijbanen in dezelfde contrasterende zwarte of navy kleur maken het af. Verkrijgbaar in raspberry met zwarte of navy zijbaan en in aqua met zwarte of navy zijbaan.

Wij vinden het een mooie capsule garderobe, maar veel belangrijker is natuurlijk wat jij vindt! We horen of zien het graag 😀.

Veel liefs,

Mara & Wendy

De productfoto's en de foto's op het strand en in de studio zijn gemaakt door Ilse van Photography by IK , de overige door onszelf.

 

 

 


Older Post Newer Post