Happy Stuff Awards are here!

awards Happlify

Zoals je misschien weet, zijn wij Happlify Crew member. Happlify is een platform voor dingen waar je blij van wordt. Met blogs, recepten, tips voor leuke dingen, downloads en spullen. Wat wij bijvoorbeeld een geweldige vinden, is de Share Kindness Like Confetti download. Maar ook de blog met 3 tips om sporten vol te houden, de blog over Sakura met een diy download en nog veel meer!

Happlify Crew members worden geselecteerd door Mariko, de eigenaresse van het platform, en wij zijn er trots op een van de members te zijn! Dit jaar heeft Mariko iets nieuws gelanceerd: de Happy Stuff Awards. Jij kunt jouw favoriete shops nomineren in 7 verschillende categorieën: Me-time, Mooi & gezond, Wonen, Mode, Stationery, Baby & kind en Dingen doen. Je kunt meerdere shops nomineren.

Het leuke is dat jij als stemmer kans maakt op een superleuk prijzenpakket verzorgd door Happlify Crew members en dat de winnende webshops ook een prijs krijgen. Met die prijs kunnen zij weer meer bekendheid genereren. En laat dat laatste nu iets zijn waar wij heel erg bij gebaat zijn (en waar we helaas een beetje weinig budget voor hebben). Dus mocht je ons willen nomineren, bijvoorbeeld in de categorie Mooi & gezond, dan vinden we dat superfijn! 🙏

Meer over de Happy Stuff Awards vind je op deze pagina. Wij gaan zeker onze favorieten nomineren en we hopen dat jij dat ook wilt doen!

Liefs,

Mara & Wendy


Older Post Newer Post