Daag 2020, welkom 2021!

We ontkomen er niet aan; zo rond de jaarwisseling staan we toch altijd even stil bij hoe het afgelopen jaar verlopen is en bij wat we van plan zijn in 2021. Natuurlijk zijn er ook bij ons verdrietige en vervelende dingen gebeurd in 2020. We vinden het echter veel fijner en leuker om stil te staan bij de dingen waarmee we blij zijn en waarvoor we dankbaar zijn. Dankbaarheid schijnt ook enorm bij te dragen aan je geluksgevoel, dus hieronder vind je een paar dingen waarvoor we dankbaar zijn, in willekeurige volgorde. En daaronder weer een paar dingen die we voor 2021 in onze hoofden hebben, want uitspreken vergroot de kans dat je je plannen realiseert!

Een paar dingen waarvoor wij dankbaar waren in 2020:

  • Het vertrouwen van onze bestaande en nieuwe klanten. Ons bedrijf bestaat voor en door onze klanten. Bij iedere herhaalbestelling van een bestaande klant maakt ons hart een sprongetje van blijdschap en bij iedere bestelling door een nieuwe klant eveneens. Onze harten sprongen wat af in 2020!
  • De medewerking van onze leveranciers. Stoffenbeurzen gingen niet door, maar onze vaste leveranciers namen contact op om te kijken hoe ze ons zo goed mogelijk konden helpen. Bij het atelier leverden ze weer supersnel toen wij in de lockdown bedachten dat we een korte broek wilden ontwikkelen en introduceerden (dat werd Shorty). Later toen we graag reststoffen wilden gebruiken om hoofdbanden te laten maken. En opnieuw, toen we shirt Basic in twee nieuwe kleuren lieten maken.
  • De samenwerking met partners met wie we samen een loop-giveaway en andere acties organiseerden, producten voor winacties in adventkalenders uitwisselden, Happlify en Kleinbedrijfje met wie we samen content (of hier) schreven, en collega's zoals Roppongi, Papiermier, Houtmoed, Annemarie Goudzwaard, Ikbeginvandaag en vele anderen die ons promootten en die wij promootten. 
  • Enthousiaste aanbevelingen en PR, van de dames die een broek van ons uitprobeerden, Lindalynn die ons hielp met de ontwikkeling van Shorty en daar een mooie review over schreef en van vele klanten (zie bij de productbeschrijvingen). En qua PR, laten we het interview in het Noordhollands Dagblad niet vergeten!

 Allemaal dingen waarvoor we ongelooflijk dankbaar zijn en waar we heel erg blij van werden en worden. Zijn we er daarmee dan? Gaan we nu rustig achterover leunen? Nee, natuurlijk niet! Ja, we zijn gegroeid in 2020 in kennis en in omzet. Nee, we maken nog geen winst. En we zijn nog steeds zo klein dat we alles zelf doen, naast onze fulltime banen. Het allerbelangrijkste: we denken dat er nog veel meer mensen zijn die we kunnen helpen om op een comfortabelere manier te sporten en bewegen. Er is dus nog werk aan de winkel en we hebben volop plannen en ambities.

Hierbij een sneak peek naar 2021:

  • Nieuwe lange broeken; de huidige voorraad Lucky leggings begint op te raken. Sommige modellen zijn in enkele maten al uitverkocht😱 We zijn bezig met stoffeninkoop, maar het is wat lastig in deze tijd, dus we hopen eind maart nieuwe broeken te hebben. Als je graag een van de huidige modellen wilt hebben, wacht dan niet te lang...
  • Update van de foto's: nog niet alle producten zijn al mooi gefotografeerd door huisfotografe Ilse en daar willen we verandering in brengen. Goede foto's helpen jullie immers bij het maken van je keuze.
  • Nog betere maattabellen: ook willen we de maattabellen verder verbeteren. Als wij een verkeerde maat toesturen, baal jij, belasten we met retour- of ruilzendingen het milieu onnodig en kost het ons extra geld. Tot die tijd: als je er niet uitkomt met de bestaande maattabellen (meestal de laatste foto bij het product), mail, app of DM ons dan alsjeblieft. We proberen je altijd te helpen.
  • Verdere verduurzaming van onze producten: met onze bestaande leveranciers kijken we naar verdere verduurzaming, bijvoorbeeld ritsen van gerecycled materiaal. Zo worden onze producten steeds een beetje duurzamer!
  • Video's met oefeningen. Dit vinden we heeeel erg spannend om hardop te zeggen, maar ons plan is om een aantal video's op te nemen waarop wij sportoefeningen toelichten. Niet omdat wij nu zulke geweldige instructeurs zijn, wel om je te laten zien dat ook als je niet enorm afgetraind bent, je toch lekker kunt sporten. Zo, we hebben het gezegd..... (HELP!).


En meer.... we broeden op meer producten, prints, content en samenwerkingen. Dus er komt vast nog veel meer in 2021! Als je leuke ideeën of wensen hebt, horen we deze graag.

Liefs,

Mara & Wendy


Older Post Newer Post