Cadeautips voor Valentijnsdag

cadeau tips valentijn

Het is bijna Valentijnsdag. Misschien heb je er niets mee, misschien wel. In beide gevallen blijft het wel altijd leuk om een ander met een cadeautje te verrassen, toch? Zeker in deze tijd is het altijd leuk om even positieve aandacht aan elkaar te geven. Wij hebben wat cadeautips voor als je sportieve vrouwen met een cadeautje wilt verrassen. Als je op de titels klikt, kom je gelijk op de link van de betreffende aanbieder terecht.

De online boost 

Hierin vind je ontspannende online yoga oefeningen en leuke extra's. Te versturen als brievenbuspakket. Er is ook een pakket speciaal voor thuiswerkers, ook een leuk idee om naar collega's te sturen!

De diagnosetool voor hardlopers

Onze vriendin Laetitia van Ikbeginvandaag.com is hardloopcoach en ze heeft ook een journal voor hardlopers uitgebracht. Je kunt op iedere willekeurige dag beginnen en met de tips en analyses krijg je een heel mooi beeld van hoe je een nog betere loper kunt worden. Ze heeft overigens ook leuke medaillehangers en een voedingscheck.

Hoofdband SNUG

Onze eigen hoofdband, verkrijgbaar in zwart, aqua en raspberry. Houd je coronacoupe in toom tijdens het buitensporten en haalt de scherpe randjes van de wind af.

Ontspannende lichaamsolie

La Bella Giornata verkoopt heerlijke verzorgingsproducten, waaronder deze ontspanningsolie. Top om jezelf mee in te smeren na een sportsessie!

Shirt Basic

Verkrijgbaar in maat 36 tot en met 52 in de kleuren zwart, navy, aqua en raspberry. Allemansvriend qua sporten, want heerlijk voor hardlopen, fitness, yoga en andere sporten!

Een kopje liefde

Deze heerlijke thee van Suez thee staat garant voor ontspanning na een intensieve sportsessie, of na een heerlijke yogasessie! Met rozen, dus helemaal in Valentijnsthema.

Sleutelhanger met hart

Veel hardlopers hebben een aparte huissleutel zonder andere sleutels aan de bos. Of een sleutel voor de kluis in de sportschool, of een sleutel voor het fietsslot. Met deze vrolijke sleutelhanger van Girly Stuff herken je je eigen sleutel uit duizenden!

We hopen dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan!

Liefs,

Mara & Wendy


Older Post Newer Post