Win een combi-pakket!

ikbeginvandaag.com shorty winactie

Misschien heb je ikbeginvandaag.com al eerder voorbij zien komen. We kennen Laetitia, eigenaresse van ikbeginvandaag.com al heel lang. Wendy en zij werkten ooit samen bij hetzelfde bedrijf en ook daarna zijn ze regelmatig blijven samenwerken. Vlak nadat Laetitia haar bedrijf in hardloopcoaching begon, zijn wij met Spiffy Active begonnen. En nu hebben we een superleuke winactie opgezet samen met Ikbeginvandaag.com: je maakt kans op dit mooie hardlooplogboek waarmee je ontzettend goed inzicht krijgt in jouw hardlopen.

 

In het combi-pakket vind je naast het Diagnosetool voor hardlopers ook onze korte broek Shorty in een maat (36 tot en met 44) en kleur (black of navy) naar keuze. Deze broek zakt niet af, heeft vakjes voor je sleutels/pas en je mobiele telefoon en de pijpjes zijn precies lang genoeg om schuurplekken op je bovenbenen te voorkomen tijdens hardlopen.

 

Nu is natuurlijk de hamvraag: hoe doe je mee?

  • Volg @ik_begin_vandaag en @spiffy_active (wordt gecheckt aan het eind van de actie) op Instagram en/of @Ikbeginvandaag en @SpiffyActive op Facebook. Als je je kansen wilt verdubbelen, volg je ons op Instagram EN op Facebook!
  • Like het bericht waarin de actie wordt aangekondigd. 
  • Laat in een reactie aan ons weten waar je inzicht in wilt krijgen ten aanzien van het hardlopen en/of wat je verwacht van je hardloopkleding.
  • Delen in Stories of op een andere manier mag, maar hoeft niet.


Op zaterdag 11 juli nemen we contact op met de winnaar. We wensen je heel veel succes!


Ouder bericht Nieuwer bericht