WHOOP-WHOOP! We zijn genomineerd! Stem je op ons?

We zijn genomineerd voor de Happy Stuff Awards 2021🎉 ⠀
Er waren honderden shops genomineerd en uit die selectie zijn wij nu genomineerd in de categorie MOOI & GEZOND. Dat is mede dankzij jullie stemmen, waarvoor heel erg veel dank 🙏!

Super blij, trots en dankbaar voelen we ons ☺️. Maar....nu willen we natuurlijk ook heel graag winnen! Tot en met 19 mei kun je op de genomineerde shops stemmen en daarbij maak je zelf ook kans op een leuke prijs. We hopen natuurlijk dat je op ons wilt stemmen! Het stemformulier vind je hier: https://www.happlify.nl/pages/happy-stuff-awards-stemmen

Mocht je nou denken: Happy Stuff Awards, zegt me helemaal niets. Dan kan dat kloppen, want dit jaar worden ze voor het eerst uitgereikt. Lifestyle community Happlify organiseert de verkiezing dit jaar voor de allereerste keer. De genomineerde shops maken kans op een pakket waarmee ze extra publiciteit kunnen genereren en dat willen we heel graag winnen! We krijgen gelukkig hele positieve reacties van onze klanten, maar er zijn nog te veel mensen die ons nog niet kennen. En van iemand die je niet kent, koop je niet snel iets. Om onze ideeën voor nieuwe producten en diensten te kunnen uitwerken, hebben we meer omzet nodig. Zo'n publiciteitspakket helpt ons daarbij enorm, dus willen we graag winnen.

Wil je ons (en andere webshops) helpen? Stem dan hier.

Dank je wel!

Heel veel liefs,

Mara & Wendy

 


Ouder bericht Nieuwer bericht