We proudly present...Sunny!

Afgelopen week hebben we een nieuw product geïntroduceerd, het hemdje Sunny. Eind februari bedachten we dat we graag een hemdje aan het assortiment wilden toevoegen. We gebruikten hiervoor dezelfde stof die we ook voor shirt Joy gebruiken, in combinatie met de mesh (gaatjesstof) die we ook voor de knieholten in de broeken gebruiken.

We hebben een tekening gemaakt, die door het atelier naar een eerste versie is vertaald. Hier hebben we wat aanpassingen aan gedaan, waarna er een nieuwe versie volgde. Deze vonden we al behoorlijk lijken op het beoogde eindresultaat, dus we besloten deze versie te gaan testen. Onze vriendin en Wendy’s schoonzus Claudine doet aan Zumba, waarbij de temperatuur tijdens de lessen kan oplopen. Een goede testkandidaat dus 😉 Wendy zou het hemdje tijdens het hardlopen gaan testen. Het was precies in die week behoorlijk koud, dus fungeerde het hemdje als extra laag onder een dunne longsleeve. Beide tests leverden weer goede inzichten op, wat leidde tot een laatste en definitieve versie. De snijder en naaisters gingen aan de slag en in de laatste week van mei arriveerden de hemdjes, die we inmiddels de naam Sunny hadden meegegeven.

Een actie voor de nieuwsbriefabonnees was snel opgezet. Het enige dat nog restte, was eerste foto’s te maken voor de website en social media… En zo stonden wij dus op Hemelvaartsdag op Wendy’s terras te poseren. Zonder make-up, met minder handig ondergoed dat tekent, maar wel met heel veel lol! De bijgaande foto heeft de officiële sectie niet gehaald, maar we (vooral Wendy) konden het niet laten…de foto is overigens gemaakt door Wendy’s man Ruud, die tijdelijk voor insta hubby speelde 😉


Ouder bericht Nieuwer bericht