Wat een toffe review!

review shorty

Wij werden vorige week blij verrast toen we al scrollend door instagram een bericht tegenkwamen van @lindalynn_nl over onze korte broek Shorty. Wat bleek? Zij had een review geschreven en niet zomaar een, een superpositieve! We zaten te glimmen van trots toen we hem lazen 🤗.

Vorig jaar zagen we op instagram dat Linda op zoek was naar de perfecte korte broek om in te kunnen hardlopen. Ze probeerde er verschillende en schreef daar reviews over. Toen wij begin dit jaar bezig waren met de ontwikkeling van Shorty, wilde we graag feedback horen van iemand die zelf graag korte broeken draagt tijdens het sporten. We herinnerden ons Linda's zoektocht van vorig jaar, trokken de stoute schoenen aan en stuurden haar een bericht. Of ze misschien een proefmodel dat nog niet het eindproduct was, wilde uitproberen en ons haar reactie wilde geven? 

Lang verhaal kort: dat wilde ze! We stuurden ons eerste proefmodel op en wachtten met spanning haar reactie af, terwijl Wendy het model ook testte. Aan de hand van onze gezamenlijke ervaringen hebben we het uiteindelijke model gemaakt, dat we Linda natuurlijk ook hebben toegestuurd. Wat we niet wisten, was dat ze een aantal weken later zo'n toffe review zou schrijven! Wij zijn er heel blij mee en we hopen dat potentiële kopers van de broek hier weer meer informatie uit halen. Dank je wel Linda😘!

Voor de duidelijkheid: wij hebben hier niet voor betaald (dat budget hebben we ook helemaal niet), het was een superspontane actie van deze sportieve dame!


Ouder bericht Nieuwer bericht