Overzicht

We weten natuurlijk niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben op dit moment behoefte aan overzicht. Er gebeurt veel, de feestdagenperiode komt eraan en we vinden het handig om zoveel mogelijk vooruit te werken. Dus wij zijn begonnen met overzicht te creëren op verschillende manieren.

  1. We hebben posters met tips gemaakt van de tips die we regelmatig via social media of onze blogs delen. Deze posters kun je downloaden (je kunt dan ook doorklikken op links die we hebben ingevoegd) en eventueel printen als je dat handig vindt. 
  2. We hebben wat activiteiten en punten tot het eind van het jaar op een rij gezet:
  • De hele maand november profiteer je nog van gratis verzending bij je bestellingen.
  • Op 19 november gaat er een hele leuke winactie live. Let op: om mee te kunnen doen, is het belangrijk dat je ons volgt op Instagram. Dat kun je hier doen.
  • Mocht je een hemd, shirt, broek of cadeaubon willen bestellen voor 5 december, dan is het handig om je bestelling tijdig te plaatsen om de topdrukte bij verzendpartijen te vermijden.
  • We zijn nu bezig met een feestdagen- of adventskalender waarin we leuke (vinden wij dan he 😉) tips, acties, wensen en prijzen verstoppen. De kalender loopt van 1 tot en met 24 december. Als je een automatische reminder wilt ontvangen, kun je je daarvoor hier aanmelden.
  • Op 19 december 2018 ging Spiffy Active live. Daaraan gaan we natuurlijk aandacht besteden op 19 december van dit jaar!
  • Ook voor kerstcadeaus geldt dat eerder bestellen helpt om je hemd, shirt, broek of cadeaubon tijdig in huis te hebben. Mocht je nu echt tijd te kort komen, kun je natuurlijk altijd nog een last-minute digitale cadeaubon bestellen!
Later deze maand gaan we onze plannen voor 2020 verder uitwerken. Daarover later meer!

Ouder bericht Nieuwer bericht