No sale, wel een outlet 😊

Ja, ook wij hebben gezien dat het overal mid-season sale is. En nee, wij doen daar niet aan mee. Waarom niet? Heel simpel: wij denken niet in modeseizoenen en we hopen dat jij dat ook niet doet. Daarnaast betalen we onze leveranciers graag eerlijke prijzen en houden we onze eigen marges heel laag. Hier lees je meer over onze beweegredenen.

Wel hebben we sinds kort een outlet, waar je producten koopt met 25% korting (let op: de oorspronkelijke prijs staat nog vermeld, de korting wordt verwerkt in de winkelmand). En we hebben de outlet in de afgelopen weken aangevuld met onder andere het onderstaande unieke shirt

Overigens vind je in de outlet een behoorlijk aantal shirts Flow. Mocht je je afvragen waarom dat zo is: de bloemenprint is zo ontworpen, dat deze ook 'op zijn kop' gebruikt kan worden. Zo houden we zo min mogelijk snijafval over bij het maken van de shirts en werken we dus zo duurzaam mogelijk. We hebben daarbij allemaal (de ontwerpster, snijder, naaisters en wij) een ding over het hoofd gezien... in het ontwerp is ons logo verwerkt. En dat logo kan natuurlijk niet op zijn kop verwerkt worden 🙃. Je begrijpt het al, dat is wel gebeurd bij een aantal shirts. Het zijn nog steeds prachtige shirts en het valt niet direct op, maar het is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom koop je die shirts dus met korting in de outlet.

Veel liefs,

Mara & Wendy


Ouder bericht Nieuwer bericht