Nieuwe website!

We hebben een nieuwe website! Voor jou niet heel spannend waarschijnlijk😉, maar voor ons wel. De inhoud van de oude website hebben we overgezet, maar het gaat natuurlijk om de nieuwe dingen. Wat is er allemaal veranderd, buiten het feit dat deze website er natuurlijk supermooi uitziet (vinden wij) en alle kanalen net wat beter gekoppeld zijn?

  1. Er zijn nieuwe betaalmogelijkheden toegevoegd, waaronder Apple Pay.
  2. Je kunt productreviews achterlaten en die van anderen zien. Op dit moment zijn deze nog leeg, dus als je een product van ons hebt, wil je dan alsjeblieft een review achterlaten bij het product? Daar help je anderen en ons enorm mee!
  3. We hebben de verzendkosten verlaagd naar € 4,95. Bestellingen vanaf € 99 versturen we gratis.
  4. Op de pagina Jouw Spiffy zie je foto's van klanten in hun Spiffy outfits. Je kunt nu direct op de foto klikken om het product te shoppen. Als je er nog niet bij staat en je wilt er wel graag bij: stuur ons dan je foto alsjeblieft!
  5. We zijn overgestapt naar een ander platform. Als we je eerder een product hebben toegestuurd, hebben we je contactgegevens overgezet. Wel moet je dan een nieuw account aanmaken als je een account wilt hebben (je kunt natuurlijk ook shoppen zonder account).

Daarnaast zijn er wat dingen voor onszelf makkelijker geworden: we kunnen nu ook bij een verkoop op een evenement of in een pop-up vanuit de shop betaalbewijzen sturen en we hebben betere koppelingen met de andere kanalen die we gebruiken. We hebben nog een wensenlijstje, dus er komen nog wat dingen bij, maar de basis is er weer. We zijn heel benieuwd naar je mening!

PS: Het kan natuurlijk wel zo zijn dat we bij het maken van de site wat dingen over het hoofd hebben gezien. Als je iets tegenkomt, horen we het heel erg graag. Dank je wel alvast voor je hulp🙏


Ouder bericht Nieuwer bericht