Nieuw jaar, nieuwe kansen!

nieuw jaar outlet plannen shop Tips

Zo, de glitters zijn afgeschud, de slingers zijn uit de webshop verdwenen, tijd voor een nieuw begin! Tenminste, zo voelt dat altijd wel een beetje, hoewel we natuurlijk niet in ene spontaan andere mensen zijn geworden tussen 31 december 2021 en 1 januari 2022.

Toch vinden we het altijd wel weer fijn om lege agenda's en planners tevoorschijn te halen en na te denken over de leuke dingen die we dit jaar gaan ondernemen. Natuurlijk, er zijn ook altijd 'moetjes', maar we focussen graag op dingen waar we blij van worden 😀.

Aan goede voornemens doen we allebei niet, wel aan plannen. Het verschil tussen die twee? Een goed voornemen is een idee, een plan is een idee met een strategie eronder. Zo heeft Wendy het plan opgevat om dit jaar minimaal 1 meerdaagse wandeling te lopen, waarschijnlijk met tent en dergelijke op haar rug. Dat betekent trainen, mooie wandelingen uitzoeken, vrij plannen en meer van die praktische dingen. Met hopelijk net zo'n blij hoofd als op bovenstaande foto als resultaat! Die foto is genomen tijdens de Fjallraven Classic in 2015. Meer over de manier waarop Wendy haar doelen formuleert en deze naar concrete plannen en een planning vertaalt, lees je in de gastblogpost die ze voor Paper Time schreef. Daarin vind je ook leuke en handige downloads van Paper Time die je kunnen helpen bij het plannen. Overigens: heb je die fantastisch mooie planners en uitgumbare pennen van Paper Time al gezien? ❤️ (no spon)

Wat zijn jouw plannen voor dit nieuwe jaar? En waar kunnen we jou bij helpen? Mocht je (weer) gaan trainen, of besluiten dat je duurzamere producten wilt kopen, dan vinden we het natuurlijk leuk als je een kijkje neemt in onze shop (en vergeet de outlet niet!). Als je tips kunt gebruiken om te starten, of vol te houden, dan hopen we je te inspireren met deze blogpost.

Heel veel succes en plezier gewenst in dit nieuwe jaar!

Liefs,

Mara & Wendy

 


Ouder bericht Nieuwer bericht