Maryvonne - voorstellen

We kunnen ons heel goed voorstellen dat jullie wel eens iemand anders voorbij willen zien komen dan ons beiden. Daarom hebben we 3 vrouwen gevraagd die samenwerken met Ikbeginvandaag om hun ervaringen met sport en bewegen in de komende weken met jullie te delen. Hieronder stelt Maryvonne zichzelf aan jullie voor.

Ik ben Maryvonne, 36, getrouwd en moeder van twee meiden: Vera van 3 jaar en Silke van 10 maanden. Ik doe aan triathlon sinds mijn 15e. Mijn hoogtepunten waren daarin toch wel de hele triathlons die ik gefinisht ben. 
De laatste anderhalf jaar ligt het triathlon leven wat stil door de zwangerschap en omdat we met ons gezin een heftige tijd doormaken. 
Sporten is voor mij altijd een manier geweest om mijn hoofd leeg te maken, maar momenteel is het ook een vorm van afleiding. Even de focus op iets anders. 

Waar ik voor de komst van de kinderen zes dagen in de week (ca 10/15uur) sportte is dat na de komst van Vera best wat afgenomen. Toen Silke geboren was ben ik na zes weken weer begonnen met hardlopen, maar door veel zorgen over en met haar had ik niet veel energie en ben ik even gestopt met alles. Daar baalde ik aanvankelijk wel van. In de zwangerschap letterlijk tot het einde gesport en dan je conditie helemaal kwijt raken door niks meer te doen. Mama zijn loopt nu eenmaal niet altijd over rozen. Inmiddels heb ik dat kunnen accepteren.

Inmiddels sport ik nu 4x per week (3uur). Ik zwem één keer per week en ben sinds kort weer begonnen met 3x per week hardlopen. Voor nu is dat goed, maar ik hoop dat het zwemmen een keer extra kan en dat ik het fietsen ook weer kan oppakken. 

Ik heb al 1x hardgelopen in de broek van Spiffy. Dat beviel goed! Later daar over meer!


Ouder bericht Nieuwer bericht