Maryvonne - betekenis

Maryvonne

Een van de vrouwen die sport via Ikbeginvandaag en die ons meeneemt in haar belevenissen, is Maryvonne. We vroegen haar ons meer te vertellen over wat sport en bewegen voor haar betekent. Hieronder vertelt ze het je zelf.

  • Maryvonne’s eerste blog vind je hier.
  • De blogs van Chantal en Simone vind je via deze pagina.
  • Foto: Aangeleverd
  • Broek: Lucky

Ik ben de week voor kerst weer begonnen met hardlopen. Bijna 8 maanden na mijn bevalling. Ik deed al een poging met 6 weken, dat ging lichamelijk goed, echter volgden er gezondheidsproblemen bij mijn baby’tje waardoor uiteindelijk de energie ontbrak om te blijven trainen. Zelfs het zwemmen, mijn favoriete bezigheid, heb ik een tijdje laten schieten. 

Rondom kerst een hernieuwde poging. Niet dat de onrust voorbij was, integendeel we staan aan de start van een heel spannend traject, maar wel omdat ik terug wilde grijpen naar mijn motto ‘als je het niet probeert, weet je zeker dat het niet lukt’. 

Nu 6 weken later probeer ik 3x per week hard te lopen en zwem ik 1 keer per week. Het gaat steeds beter. Ik geniet van het buiten zijn, luisteren naar de vogeltjes, naar de wind die waait en de bubbels wanneer ik onderwater af zet. Echt even momenten om op te laden en gewoon mezelf te zijn in plaats van alleen maar mama!


Ouder bericht Nieuwer bericht