Mara's 5e blog

Mara

Ik had heel dapper het voornemen om me twee keer in de week uit te sloven in de sportschool. Inmiddels heb ik mijn scope verbreed en heb ik door, dat die wandelingen met kind en hond en de thuis yoga toch ook echt wel onder de categorie ‘bewegen’ vallen. Zowel lichamelijk als geestelijk. 
En hoe fijn dat je eigenlijk altijd en overal wel kunt bewegen. No excuses dus! 
Zoals je hebt gezien kwam mijn vorige vlog van halverwege een heuvel in Oostenrijk. Geen sportschool gezien maar wel flink wat kilometers in de wandelschoenen. Kortom, zat bewogen gedurende de vakantie,en hoe fijn was dat! 
Inmiddels weer in het ‘gewone’ ritme en deze week nog geen sportschool gezien. Ook de wandelrondjes met de hond zijn flink ingekort. Hondje moest namelijk worden geopereerd aan twee poten dus daar zijn op dit moment functionele korte  rondjes voor. 


Gelukkig is daar altijd nog de overloop. Dat is namelijk een prima plek om de dag te beginnen met wat yinyoga.  Goed om het lijf op te starten en de geest te resetten. 
En heb je geen overloop, dan heb je vast een gang of balkon en anders een stukje buiten. 


De moraal van het verhaal, staar je niet blind op de sportschool maar zorg ervoor dat je die uurtjes bewegen pakt op andere manieren en momenten. Er is altijd wel een moment op de dag te bedenken dat het kan. Zelfs al sta je in de lift (terwijl je eigenlijk de trap had moeten pakken😉), gooi er dan een paar squats tegenaan! 
Volgende week weer een bewegen vlog, en tot die tijd, veel plezier met bewegen!


Ouder bericht Nieuwer bericht