Mara's 2e blog/vlog

Mara

Kijk hier het filmpje.

Nou, het voornemen was ‘gewoon’ netjes twee keer in de week de sportschool bezoeken. Na de eerste keer moest ik concluderen dat mijn sportschoenen eigenlijk gewoon te klein waren gezien de blaar op mijn teen en moest ik nieuwe scoren. Ook werd ik geveld door de griep. Die twee bij elkaar gooiden gelijk roet in het eten voor mijn goede voornemen.
Maar, inmiddels voorzien van nieuwe schoenen en een griepje minder, is mijn tweede bezoekje aan de sportschool een feit.
Mijn bezoek bestond uit de loopband met een stevig wandeltempo en helling en wat grondoefeningen voor mijn core.
Helaas moest ik naderhand concluderen dat ik teveel had gedaan, ik had de sterretjes voor mijn ogen en voelde mij echt een paar uur niet helemaal oké.
Ok, weer wat geleerd. Doseren ipv volle bak erin. En misschien toch maar even advies vragen aan de sport instructeur over hoe dit aan te vliegen 😉
Dat is dan ook mijn goede voornemen voor volgende week. We gaan er weer voor!


Ouder bericht Nieuwer bericht