Leuke cadeaus voor mama's

moederdag

Moederdag is voor ons altijd een beetje een rare dag. Onze eigen moeder is helaas alweer een heel aantal jaren geleden overleden. Ze zit in onze harten, we zien haar terug in onze spiegelbeelden en ze loopt mee in ons bedrijf, want we zijn opgegroeid met een moeder die achter de naaimachine zat om mooie kleding te maken ☺️. Gelukkig hebben wij heel veel geweldige moeders in onze omgeving, dus voor ons is Moederdag een dag waarop je niet alleen je eigen moeder in het zonnetje zet, maar ook je schoonmoeder, je (schoon)zus, die lieve vriendin of een andere vrouw die veel voor je betekent. Overigens is Mara sinds 2 jaar zelf ook moeder, waardoor deze dag weer een nieuwe dimensie voor ons heeft gekregen!

Natuurlijk draait Moederdag niet om spullen, maar om waardering en liefde uiten. De meest dierbare cadeaus zijn vaak dat mooie knutselwerk of die leuke tekening (en ja, ook als volwassene kun je anderen met een mooie tekening verrassen, daar hoef je echt geen kind voor te zijn! Wendy heeft een paar jaar geleden haar superlieve schoonmoeder met een leuke tekening verrast). 

Ook herinneringen maken en mooie momenten beleven, bijvoorbeeld door samen te bewegen of sporten, kan een waardevol cadeau zijn voor jullie beiden. Daar kunnen spullen natuurlijk soms wel belangrijk bij zijn. Zo spreekt het vanzelf dat we je graag helpen aan ideeën voor leuke sportoutfits om jezelf en elkaar cadeau te doen 😉. Een mooi shirt, een leuke hoofdband, of een cadeaubon, we hebben het allemaal!

Er zijn natuurlijk ook producten die heel dierbaar kunnen zijn voor die lieve vrouw in je omgeving. Bijvoorbeeld een mooi sieraard dat iemand herinnert aan fijne momenten, of een journal om herinneringen en belevenissen in te noteren. Onze collega-onderneemster Melany van Beau Accessoires heeft een blog gemaakt waarin ze inspiratie geeft voor mooie cadeaus. De mooi vormgegeven foto bij deze blog is ook van haar hand en haar blog laat nog veel meer moois zien.

We wensen je een fijne Moederdag, hoe je deze ook doorbrengt!

Liefs,

Mara & Wendy


Ouder bericht Nieuwer bericht