Buitensportweekend

Wendy

Wendy had een buitensportweekend. Op vrijdagochtend 17 mei volgde ze een yogales op het strand van Callantsoog naast strandrestaurant Woest. Het weer oogde ook enigszins woest. Hoewel het de hele tijd wat dreigend bleef, was het gelukkig niet heel koud en de les was heerlijk. Met dank aan Jantine van Rijksport! Een mooie start van de werkdag.

Op zaterdag naar de eerste Healthy Lifestyle Day georganiseerd door Santé magazine. Samen met een vriendin (die deze foto’s heeft gemaakt) werd het een heerlijke dag bijkletsen, boekje lezen (vriendin), mindful boksen en yoga (Wendy) en genieten op het terras. De foto’s zijn gemaakt tijdens de clinic Mindful Boksen die werd gegeven door de dames van LOS empowerment. Een behoorlijke intensieve en leuke kennismaking met boksen!

Op zondagmiddag hadden we een spontane Spiffy family bijeenkomst tijdens de Cityrun Schagen. Mara en zoontje kwamen aanmoedigen en Mara maakte deze foto met van links naar rechts: onze vader, in het midden Mara’s man en rechts Wendy. Een unicum, want ik (Wendy) ben niet zo’n fan van hardloopevenementen, maar deze was zo dichtbij en het was toch lollig dat Mara er was om ons allemaal aan te moedigen. De rest van de zondag op de bank gehangen, maar genoten van het weekend!


Ouder bericht Nieuwer bericht